قابل توجه دانشجویان ورودی جدید بدون آزمون

1- با مراجعه به سایت WWW.Azmoon.org  و انتخاب رشته و محل دانشگاهی متناسب با مدرک تحصیلی، ثبت نام اولیه را انجام داده و پرینت رسید ثبت نام را اخذ نمایید.

تبصره :

الف: دارندگان مدرک دیپلم سه سال نظری-کارو دانش-فنی و حرفه ای می تواند کلیه رشته هایی که در سایت تحت عنوان کاردانی پیوسته ذکر شده را انتخاب نمایند.

ب: دارندگان مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم نظام قدیم می توانند کلیه رشته های کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته را انتخاب نمایند.

ج : دارندگان مدرک کاردانی می توانند رشته های کارشناسی ناپیوسته را انتخاب نمایند.

2- زمان تشکیل پرونده از تاریخ 94/5/17 لغایت 94/6/30 می باشد.

3- مدارک مورد نیاز ثبت نام به شرح ذیل می باشند:

الف : اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (3 نسخه)

ب : اصل آخرین مدرک تحصیلی و ریزنمرات و تصویر آن (3 نسخه)

ج : در صورت داشتن کارت پایان خدمت اصل و تصویر آن (3 نسخه)

د: 12 قطعه عکس برادران مشمول- 6 قطعه عکس خواهران و برادران غیر مشمول

4- آدرس محل تشکیل پرونده و کلاسها به شرح ذیل می باشد

2- رشته های کاردانی نقشه کشی معماری- نقشه کشی صنعتی و صنایع اتومبیل و مکانیک خودرو در دانشکده شیخ صدوق واقع در شهرری-خ فدائیان اسلام جنب فروشگاه نجم خاورمیانه (هایپرسان سابق) دانشکده شیخ صدوق می باشد.

(مترو جوانمرد- ایستگاه سواری دانشکده شیخ صدوق)

3- سایر رشته ها مجتمع یادگار امام واقع در اتوبان خلیج فارس نرسیده به پل هوایی حرم امام – سمت راست مجتمع دانشگاهی یادگار امام (ره) شهرری

سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴  ۸:۲۲

آخرين تاريخ بازديد : شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵  ۶:۵۲:۵۶
تعداد بازديد از اين خبر : 3454
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.