نوع خبر

بازدید دکترسیدفرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری از برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 95-94
 دکترسیدفرج الله موسوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری از نزدیک از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم نیم سال دوم 95-94 این واحد بازدید کرد.

در این بازدید که دکترسیدمحمدرضا میرخان مشاور ریاست و مدیر کل حراست، علی مظلومی فر معاون آموزشی، حسین محمدی مدیر کل آموزش و جمعی از روسای دانشکده ها نیز حضور داشتند، دکتر موسوی ضمن تاکید بر برگزاری منظم امتحانات پایان ترم، روند برگزاری امتحانات را مطلوب و در سخنانی بر هرچه بهتر برگزار شدن امتحانات تاکید کرد.

دکترموسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در ادامه ضمن بازدید از ستاد امتحانات گفت:تمامی امکانات لازم جهت برگزاری امتحانات این دانشگاه با بهترین شرایط و در فضایی سالم فراهم شده است و مجموعه همکاران با نهایت تلاش و همدلی و بدون چشم داشتی در امر برگزاری امتحانات مشارکت دارند که این زحمات قابل تقدیر است.

دکتر سید فرج اله موسوی در این بازدید از نزدیک با عوامل اجرایی امتحانات گفتگو و از زحمات آنان قدرانی کرد.

شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۵  ۸:۱۸

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶  ۱۲:۹:۵۹
تعداد بازديد از اين خبر : 457
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.