نوع خبر

دکتر سید فرج الله موسوی در پیامی از تلاش عوامل اجرایی امتحانات پایان ترم نیمسال2-95-94،تقدیر کرد.
  متن پیام تقدیر به شرح ذیل است.

بسم الله الرحمن الرحیم

امتحانات پایان ترم که ثمره یک نیمسال تلاش و کوشش و ماحصل آموزش و سنجش بار علمی دانشجویان در پایان یک ترم تحصیلی  است، با یاری خداوند متعال و با تلاش و کوشش دست اندرکاران و عوامل اجرایی در فضایی آرام  و به نحو مطلوب و موثردر این واحد دانشگاهی برگزار گردید .

بی گمان شما همکاران گرامی با سعی و تلاش خود در راستای برگزاری امتحانات سالم از هیچ تلاش و کوششی دریغ ننمودید که این موفقیت بزرگ حاصل همدلی و تلاش تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی در این مجموعه شریف  علمی و دانشگاهی بوده است.

اینجانب ضمن تقدیر از زحمات دلسوزانه همه همکاران محترم در برگزاری امتحانات پایان ترم، از خداوند متعال برای همه  همکاران محترم، توفیق روز افزون در عرصه علم و عمل را در سایه لطف الهی مسئلت می نمایم و امید است با هم افزایی، هم اندیشی، همگامی و همراهی، این تعامل و همکاری تداوم یابد و موجبات رشد روزافزون فعالیتهای آموزشی و علمی این واحد دانشگاهی را فراهم سازد.

دکتر سیدفرج الله موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۵  ۸:۲۱

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶  ۱۲:۲:۱۳
تعداد بازديد از اين خبر : 527
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.